Pravila o privatnosti

 1. Privatnost na prvi pogled

Opće informacije

Sljedeće bilješke daju jednostavan pregled onoga što se događa s vašim osobnim podacima kada posjetite našu web stranicu. Osobni podaci su svi podaci koji vas osobno identificiraju. Detaljne informacije o temi zaštite podataka nalaze se u našim pravilima o privatnosti navedene u ovom tekstu.

Prikupljanje podataka na našoj web stranici

Tko je odgovoran za prikupljanje podataka na ovoj web stranici?

Obrada podataka na ovoj web stranici obavlja operater web mjesta. Njegovi podaci za kontakt možete pronaći u otisku ove web stranice.

 

Kako prikupljamo vaše podatke?

Vaši će se podaci prikupiti s jedne strane, da nam kažete. To može biti npr.. za trgovinu podataka koje unesete u kontakt formi.

Ostali podaci prikupljaju se automatski kada posjetite web stranicu putem naših IT sustava. To su prije svega tehnički podaci (npr. Internetski preglednik, operativni sustav ili vrijeme zahtjeva stranice). Zbirka ovih podataka automatski je čim uđete na našu web stranicu.

 

Za što koristimo vaše podatke?

Dio podataka prikupljen je kako bi se osigurala besprijekorna ponuda web stranice. Ostali podaci mogu se koristiti za analizu ponašanja korisnika

 

Koje imate prava vezana uz vaše podatke?

U svakom trenutku imate pravo dobiti besplatne informacije o podrijetlu, primatelju i svrsi vaših pohranjenih osobnih podataka. Imate i pravo zatražiti ispravak, blokadu ili brisanje tih podataka. Za ovo i za daljnje Ako imate bilo kakvih pitanja o zaštiti podataka, uvijek nas možete kontaktirati na adresi navedenom u otisku. Nadalje, imate pravo uložiti žalbu nadležnom nadzornom tijelu.

Alati za analizu i alate trećih strana

Kada posjetite našu web stranicu, vaše ponašanje surfanja može se statistički procjenjivati. To se uglavnom događa s kolačićima i takozvanim programima analize. Analiza ponašanja surfanja obično je anonimna; ponašanje surfanja ne može se pratiti natrag vama. Možete se suprotstaviti ovoj analizi ili ga spriječiti ne upotrebljavajući određene alate. Detaljne informacije možete pronaći u sljedećim pravilima o privatnosti.

Možete se suprotstaviti ovoj analizi. Obavijestit ćemo vas o mogućnostima prigovora u ovoj privatnosti.

 1. Opće informacije i obavezne informacije

Izjava o privatnosti

Operatori tih stranica vrlo su ozbiljno zaštićeni vašim osobnim podacima. Vaše osobne podatke obraćamo povjerljivo iu skladu sa zakonskim propisima o zaštiti podataka i ovim pravilima o privatnosti.

Ako koristite ovu web stranicu, prikupit će se razni osobni podaci. Osobni podaci su informacije koje vas osobno identificiraju. Ova Pravila o privatnosti objašnjavaju koje informacije prikupljamo i zašto ga upotrebljavamo. Također objašnjava kako i za koju svrhu to se događa.

Imajte na umu da prijenos podataka putem Interneta (npr. Kada komunicira putem e-pošte) može imati sigurnosne propuste. Potpuna zaštita podataka od pristupa trećim stranama nije moguća.

 

Napomena nadležnom tijelu

 

Odgovorna jedinica za obradu podataka na ovoj web stranici je: Holger Forstmann

Holger Forstmann Transporte GmbH & CO. KG

Gärtnerweg 14, 49504 Lotte

Telefon: +49 (0) 541 9119010

E-Mail: kontakt@forstmann-transporte.de

Odgovorna osoba je fizička ili pravna osoba koja sama ili u dogovoru s drugima odlučuje o svrsi i načinu obrade osobnih podataka (kao što su imena, adrese e-pošte itd.).

 

Opoziv vašeg pristanka na obradu podataka

Mnoge operacije obrade podataka moguće su samo uz vašu izričitu suglasnost. U bilo kojem trenutku možete opozvati postojeći pristanak. Dosta je neformalna poruka putem e-maila. Zakonitost obrađivanja podataka koja se obavlja do opoziva ostaje nepromijenjena otkazom.

 

Pravo na žalbu nadležnom nadzornom tijelu

U slučaju kršenja zakona o zaštiti podataka, dotična osoba ima pravo žalbe nadležnom nadzornom tijelu. Nadležno nadzorno tijelo za pitanja zaštite podataka je državni službenik za zaštitu podataka savezne države u kojoj se temelji naša tvrtka. Popis službenika za zaštitu podataka kao i njihove podatke za kontakt možete preuzeti na sljedećoj vezi: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.

 

Pravo na prijenos podataka

Imate pravo da podatke koji obrađujemo na temelju vašeg pristanka ili u ispunjavanju ugovora, sami ili trećoj strani u standardnom, strojno čitljivom obliku. Ako vam je potreban izravni prijenos podataka drugoj odgovornoj osobi, to će biti učinjeno samo u onoj mjeri u kojoj je tehnički izvedivo.

 

SSL ili TLS enkripcija

Ova web stranica koristi se u sigurnosne svrhe i štiti prijenos povjerljivih sadržaja, kao što su narudžbe ili zahtjevi koje nam pošaljete kao operatera web mjesta, SSL ili. TLS enkripciju. Možete prepoznati šifriranu vezu promjenom adresne linije preglednika s "http: //" na "https: //" i simbol zaključavanja u liniji preglednika.

Ako je omogućena SSL ili TLS enkripcija, podaci koje ste nam poslali ne mogu čitati treće strane.

Informacije, blokiranje, brisanje

 

Imate pravo na besplatne informacije o pohranjenim osobnim podacima, njihovom podrijetlu i primatelju te o svrsi obrade podataka i, ako je potrebno, o ispravljanju, blokiranju ili brisanju ovih podataka. Za daljnje informacije o osobnim podacima možete nas kontaktirati u bilo kojem trenutku na adresi navedenom u otisku.

 

 1. Prikupljanje podataka na našem web mjestu

Kolači

Internetske stranice djelomično koriste takozvane kolačiće. Kolačići ne štete vašem računalu i ne sadrže viruse. Kolačići služe kako bi naša ponuda bila jednostavnija, učinkovitija i sigurnija. Kolačići su male tekstualne datoteke koje su pohranjene na vašem računalu i pohranjene u vašem pregledniku.

Većina kolačića koje upotrebljavamo tzv. "Sesije kolačića". Biti će automatski izbrisani na kraju vašeg posjeta. Ostali kolačići ostat će pohranjeni na vašem uređaju dok ih ne izbrišete. Ovi kolačići omogućuju nam da prepoznamo vaš preglednik sljedeći put kada posjetite.

Možete postaviti svoj preglednik tako da ste obaviješteni o postavljanju kolačića i omogućiti kolačiće samo u pojedinačnim slučajevima, prihvaćanje kolačića za određene slučajeve ili općenito isključiti i omogućiti automatsko brisanje kolačića prilikom zatvaranja preglednika. Onemogućavanje kolačića može ograničiti funkcionalnost ove web stranice.

Kolačići koji su potrebni za provođenje elektroničkog komunikacijskog procesa ili za određene funkcije koje želite koristiti (npr. Funkcija košarice za kupnju) obrađuju se na temelju članka 6. stavka 1. lit. f DSGVO je spremljen. Operator web stranica ima legitiman interes za pohranu kolačića za tehnički pogrešku i optimiziranu pružanje svojih usluga. Ako su pohranjeni drugi kolačići (kao što su kolačići za analizu vašeg ponašanja surfanja), oni će biti tretirani zasebno u ovim pravilima o privatnosti.

Poslužitelja log datoteka

Davatelj stranica automatski prikuplja i pohranjuje podatke u takozvanim datotekama poslužitelja, koje nam vaš preglednik automatski prenosi. To su:

 • Vrsta preglednika i verzija preglednika
 • korišten operacijski sustav
 • Referentni URL
 • Naziv računala pristupnog računala
 • Vrijeme zahtjeva za poslužiteljem
 • IP adresa

 

Spajanje tih podataka s drugim izvorima podataka neće biti učinjeno.

Osnova za obradu podataka je članak 6. stavak 1. lit. f DSGVO, koji omogućuje obradu podataka za obavljanje ugovora ili predugovornih mjera.

Kontaktniformular

Ako nam pošaljete upite putem obrasca za kontakt, vaši podaci iz obrazaca za upit, uključujući podatke o kontaktima koji ste tamo dali, bit će pohranjeni kako bi obradili zahtjev i u slučaju sljedećih pitanja. Nećemo dijeliti te podatke bez vašeg pristanka.

Obrada podataka upisanih u obrazac za kontakt stoga se isključivo temelji na vašem pristanku (članak 6. stavak 1.) DSGVO). Ovlast možete opozvati u bilo kojem trenutku. Dosta je neformalna poruka putem e-maila. Zakonitost postupaka obrade podataka koji se obavljaju do opoziva ostaje nepromijenjen ukidanjem.

Podaci koje navedete u obrascu za kontakt ostat će kod nas sve dok nas ne zatražite da ih izbrišete, uklonite suglasnost za pohranu ili izbrišete svrhu pohrane podataka (na primjer, nakon obrade vašeg zahtjeva). Obvezne zakonske odredbe - posebno razdoblja zadržavanja - ostaju nepromijenjene.

 

 1. Alati za analizu i oglašavanje

 

Google Analitika

Ova web stranica koristi funkcije usluge Google Analytics za web analizu. Davatelj usluga je Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SAD.

Google Analitika upotrebljava takozvane "kolačiće". To su tekstualne datoteke koje su pohranjene na vašem računalu i koje omogućuju analizu korištenja web stranice. Informacije koje generira kolačić o vašoj upotrebi ove web stranice obično se šalju Googleovom poslužitelju u SAD-u i pohranjuju tamo.

Kolačići Google Analyticsa pohranjeni su na temelju članka 6. stavka 1. lit. f DSGVO. Operator web mjesta ima legitiman interes za analizu ponašanja korisnika kako bi optimizirao web stranicu i oglašavanje.

IP anonimnost

Aktivirali smo anonimnu IP funkciju na ovoj web stranici. Kao rezultat toga, Google će prekinuti vašu IP adresu u državama članicama Europske unije ili drugim strankama Sporazuma o Europskom ekonomskom području prije prijenosa u Sjedinjene Države. Samo u iznimnim slučajevima puna će IP adresa biti poslana Googleovom poslužitelju u SAD i tamo će se skratiti. Google će koristiti te informacije u ime operatera ove web stranice, da biste procijenili upotrebu web stranice, sastavili izvješća o aktivnostima na web lokaciji i pružili drugim uslugama povezanim s aktivnostima web-lokacije i korištenjem interneta operateru web mjesta. IP adresa koju Google Analytics pruža kao dio Google Analyticsa neće se spojiti s drugim Googleovim podacima.

Dodatak za preglednik

Možete spriječiti pohranu kolačića odgovarajućom postavkom vašeg softvera preglednika; međutim, imajte na umu da, ako to učinite, možda nećete moći koristiti sve značajke ove web stranice u najvećoj mogućoj mjeri. Osim toga, možete spriječiti prikupljanje Googleovih podataka koje generira kolačić i povezane s vašom upotrebom web stranice (uključujući vašu IP adresu), kao i obradom tih podataka od strane Googlea preuzimanjem plug-in preglednika koji je dostupan pod sljedećom vezom i instalirajte: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hr.

 

Opozicija prikupljanju podataka

 

Klikom na sljedeću vezu možete spriječiti prikupljanje vaših podataka od strane Google Analyticsa. Kolačić za isključivanje će biti postavljen da spriječi prikupljanje vaših podataka za buduće posjete ovoj web stranici:

 

Onemogućite Google Analitiku

Više informacija o obradi korisničkih podataka na usluzi Google Analitike potražite u Googleovim pravilima o privatnosti: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=hr.

 

Demografski podaci u Google Analitiki

Ova web stranica koristi značajku demografskih podataka usluge Google Analytics. Kao rezultat toga, mogu se izraditi izvješća koja sadrže izjave o dobi, spolu i interesima posjetitelja web mjesta. Ti podaci potječu od oglašavanja na temelju interesa s Googlea i podataka o posjetiteljima treće strane. Ti se podaci ne mogu dodijeliti određenoj osobi. Tu značajku možete onemogućiti u bilo kojem trenutku putem postavki oglasa na svom Google računu ili općenito zabraniti prikupljanje vaših podataka od strane Google Analyticsa kako je navedeno u odjeljku "Opozicija prikupljanju podataka".

 

 1. Dodaci i alati

YouTube

Naša web stranica koristi dodatke s Googleove stranice s YouTubeom. Operator web mjesta je YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, SAD.

Kada posjetite neku od naših web-lokacija s omogućenim značajkom YouTube dodataka, bit ćete povezani s YouTube poslužiteljima. Na poslužitelju usluge YouTube govori koji od naših stranica koje ste posjetili.

Ako ste prijavljeni na svoj YouTube račun, YouTube će vam omogućiti povezivanje ponašanja pregledavanja izravno s vašim osobnim profilom. To možete spriječiti tako da se odjavite s računa usluge YouTube.

Upotreba usluge YouTube u interesu je atraktivnog predstavljanja naših online ponuda. To predstavlja legitiman interes u smislu članka 6. stavka 1. lit. f DSGVO.

Više informacija o tome kako postupati s korisničkim podacima potražite u pravilima o privatnosti usluge YouTube na adresi https://www.google.com/intl/en/policies/privacy.